Skip to content

Азық-түлік қауіпсіздігі және биотехнология кафедрасы

Соц.сети
Мухамедов Талгат Амангалиевич
Аға оқытушысы Лауазымы
Ауыл шаруашылығы ғылымдарының магистрі Академиялық дәрежесі

Білім

  • 2000 ж. Ахмет Байтұрсынов атындағы Қостанай мемлекеттік университеті. 1601 – Ауылшаруашылық өнімдерін стандарттау және сертификаттау.
  • 2017 ж. Оңтүстік Орал мемлекеттік аграрлық университеті 35.04.06 – Агроинженерия.

Оқытылатын пәндер

  • Стандарттау, сертификаттау және метрология
  • ИСО 9001 Сапа менеджменті жүйелері
  • ИСО 14001 Қоршаған ортаны басқару жүйелері

Кәсіби біліктілікті арттыру туралы куәліктер/сертификаттар

  • 2019 ж. Тақырып бойынша: ISO 14000 «Қоршаған ортаны басқару жүйесі»; ISO 22000 Азық-түлік қауіпсіздігін басқару жүйелері (72 сағат).
  • 2019 ж. КҚ: «Өңдеу салаларына арналған инновациялық технологиялар мен жабдықтар» (72 сағат).
  • «Тау-кен өнеркәсібінің қалдықтарын, ТҚҚ және ағынды суларды биотехнологиялық өңдеу әлеуеті» бағдарламасы бойынша ДК курстары, 72 сағат, ҚР БҒМ, А.Байтұрсынов атындағы ҚМУ, Қостанай, желтоқсан 2019 ж.
  • 2020 ж. «Азық-түлік өнімдерін таңбалау» тақырыбы бойынша біліктілікті арттыру курсы ТР КО 022/2019 (MTK 534 OBSPPS) 13 қаңтар 2020 жыл (72 сағат).
  • 2020 ж. Біліктілікті арттыру курстары «Техникалық және орта білімнен кілті білім беру үйымдарындағы қашықтықтан оқу: мазмұнын құрудан бастап оқу процесін ұймдастыруға (602 мамыр) 2020 ж.
  • 2020 ж. «Қашықтықтан оқу жағдайында студенттің өз жұмысын жүргізу» біліктілікті арттыру курстары (Талап ҰАО) 24 мамыр 2020 жыл (36 сағат).
  • 2020 ж. «Техникалық реттеу, метрология және сапа жүйелері саласында қызметкерлерді даярлау және олардың біліктілігін арттыру» тақырыбы бойынша біліктілікті арттыру курсы (ҚазСтандарт РМК ҚФ) 2 қараша 2020 жыл (24 сағат).
  • «Нан-тоқаш өнімдерін өндірудің жаңа технологиялары» тақырыбы бойынша біліктілікті арттыру курстары, «Алтын Нан» ЖШС, 72 сағат, қараша 2020 ж.
  • ДК курстары тақырыбы: «Экспорттық бақылау», 72 сағат, Б.Н.Ельцин атындағы Орал федералдық университеті, ақпан 2021 ж.
  • «Тексеру/калибрлеу және сынақ зертханалары үшін өлшем белгісіздігін бағалау», Нұр-Сұлтан, наурыз 2022 ж.

Оқу құралдары

  • «Квалиметрия» (электрондық оқулық), Мухамедов Т.А., Сагитова Г.Е., 2021 ж.
  • «Азық-түлік өнімдерінің өнімді салаларының технологиясы» (электрондық оқулық), Мухамедов Т.А., Аубакирова Г.Е., 2022 ж.

Жарияланымдар

  • Ганенко С.В., Шафиков Р.И. Бұрандалы ет массажерінің конструктивтік параметрлері мен жұмыс режимдерін жетілдіру. - Челябинск, Ресей ҚХА. - No3 (26-том). - 2019. - С. 393-398.